Nu ska även varmvattnet på Luftskeppsgatan 4 - 8 vara tillbaka.

Hälsningar
Styrelsen 

Sedan vattenavstängningen i går eftermiddag har adresserna Luftskeppsgatan 4 - 8 och Pilotgatan 6 - 10 samt tvättstugan varit utan varmvatten.

För Pilotgatan och tvättstugan ska problemet vara ordnat och varmvatten finnas eller åtminstone vara på väg nu i kväll. Gällande adresserna på Luftskeppsgatan kvarstår problemet dessvärre, men det jobbas på en lösning för få igång detta så snart det bara går.

Hälsningar
Styrelsen           

Det är åter problem med sopsugssystemet, vilket då kommer stängas ner helt och hållet. Vi är under denna tid hänvisad till container på Luftskeppsgatan.

Orsaken till detta stopp är detsamma som i vintras och beror på att vatten tränger in i rören, vilket gör att funktionen med att suga soporna blir så dålig att det blir stopp samt mer vatten än sopor i uppsamlingsbehållaren på Postflygsatan. Systemet har dessvärre passerat sin livslängd och är i stort uttjänt. Genom representation i styrelsen för sopsugssamfälligheten kan det dock meddelas att det arbetas för en lösning kring den framtida sophanteringen. Men då det både är ett komplicerat och dyrt projekt är en lösning inget som kan stressas fram varför vi troligen har en tid framför oss med dessa problem.

Hälsningar
Styrelsen

Bokningstavlan i tvättstugan ligger för tillfället nere. 

Felet är anmält och redan bokade tider påverkas inte utan bokat tvättrum öppnas med bricka vid respektive dörr.

En påminnelse kan även vara på sin plats att skapa konto här på hemsidan(görs längst ned på välkomstsidan) för att på så sätt komma åt möjligheten att boka via webben.

Webbokning

Hälsningar
Styrelsen