Fr.o.m. den 3:e december kommer det vara möjligt att boka gästrummet i gemensamhetslokalen på gården.

 

Bokning av gästrummet sker i samma bokningssystem som vi bokar tvättrummen och tavlan för det finns i entrén till gemensamhetslokalen.

 

Bokning via systemet kommer ha en maxgräns på tre nätter i rad. Vid behov av att hyra fler dagar i rad kontaktas styrelsen som då lägger upp behörighet för utrymmet mellan önskade datum. Hyrestiden är 24 timmar från klockan 12.00 till klockan 12.00 dagen därpå.

 

Kostnaden är 200 kr/natt. Debitering sker i efterhand via månadsaviseringen från vår förvaltare.

 

Gästrummet består av en sovrumsdel och en köksdel.

 

Sovrumsdelen består av 3 sovplatser fördelade på en bäddsoffa, som i utdraget skick mäter 140 cm och en enkelsäng, som är 90 cm bred. Båda sovplatserna har tillhörande bäddmadrass samt kudde/täcke set. I sovrumsdelen finns även ett handfat medan dusch och toalett är placerade ute vid entrén till gemensamhetslokalen.

 

I köksdelen finns kylskåp, porslin och utrustning, som t.ex. kaffebryggare och vattenkokare för att tillreda och äta frukost.

 

Efter användning ses det som en självklarhet att gästrummet lämnas i ett skick där ingen städning behöver göras inför nästa gäst. Brister i städning kan leda till en efterdebitering på 500 kr. Övriga regler finns att läsa HÄR.